Information, referater o.lign !

31. januar kl. 11:29
Davs og Halløj.
Seneste opdateringer fra kampe:
Veteran taber i Maribo med 1-5.
Serie 2 napper en skrivebordssejr på 11-0 over Nakskov.
Motionisterne vinder igen,denne gang 4-2 over Holeby.
LF tager en flot sejr på 7-6 over Rødby.
Jeg satte overliggeren højt ved sæsonstart, og der er stadig muligheder for at Serie 2 vinder rækken.Det kræver sejr hjemme mod Rudbjerg,og Nakskov.Det skulle være muligt.
Motionisterne ligger også rigtig godt til,en sejr over Nakskov og Søllested og 1. pladsen er hjemme.
LF-holdet ligger til at spille om oprykning,og ikke nedrykning,så Jims målsætning er opfyldt.Fedt.
Veteranerne har haft rigtig gode kampe,men niveauet i A-rækken er extremt højt,så det har været lidt op ad bakke.
Lige om snart kommer der tilmeldinger ud til årets KLUBMESTERSKABER,som finder sted i april.
Singler afvikles torsdag den 5,og doublerne den 7.april
KLUBFESTEN ligger også den 7.april,så sæt allerede nu,en STORT KRYDS i kalenderen.

Per Lund
27. januar kl. 09:21
Håber serie2 har fundet ud af det.
Så vil motionistrene hjemme tage imod Holeby kl. 14.30
Vores opstilling er i dag ”spækket ” med stjernespillere og billetsalg starter ½ time før. Vel mødt alle ??????
22. november kl. 13:24
Veterankamp mod Rødby mandag aften. Rødby ville det anderledes og stillede i den grad op i stærkeste opstilling.Vandt 6-0 med tilsyneladende mange gode og tætte kampe.Op på hesten igen,som man siger.

19. november kl. 18:34
Torsdag aften i Ejegodhallen. Motionister og trup 2, alle baner besat. Dejligt at se på.
Resultater fra weekenden: LF holdet med en smal , men dejlig sejr i Nørre Vedby på 7-6. Flot gået.
Motionisterne var i Søllested og spillede 2 kampe. En sejr på 4-2 og en uafgjort på 3-3. Fint nok.
Begge hold er ubesejret. Målsætningen holder endnu.
Mandag tager Veteranerne til Rødby, tag bare en sejr med hjem

10. november kl. 11:44
Hejsa med Jer.
Fra 16 november er træningstidspunkt for "motionisterne" flyttet til kl. 19.15-20.45.
Torsdag den 14 december er der fjerbold for motionister, trup 1 og 2 fra 17.45-20.00. Efterfølgende er der dømt hygge og Smørrebrød på scenen. Successen fra sidste år følges op.
Invitation og bestilling af smørrebrød får I snarest.. Vores sponsor Menu leverer..

God Mortens Aften..

Hejsa.
Så er der afviklet en turneringsrunde.Målsætningen var 3 sejre, det lykkedes næsten.
LF var i Sakskøbing,en svær opgave.Her viste pigerne deres styrke,og stærkt medvirkende til en smal sejr på 7-6.Rigtig mange tætte kampe,hvor vi trak det længste strå.Godt gået.
Serie 2 har her til aften haft besøg af Nakskov,som fik en over nakken.Sejr på 9-2.Rikke blev fejret med blomster og vin.Tillykke til Rikke med fødselsdagen for nylig.Serie 2 kaster sig op på en
førsteplads,og spiller i næste runde topkamp mod Rudbjerg.
Motionisterne spillede 3-3 mod Nakskov.Ikke så ringe endda.Det ser ud som om topstriden i rækken bliver mellem netop Nakskov og Kraghave,så de skal bare besejres efter nytår.
Dejlig start på turneringen for alle hold