Hvis du er interesseret i badminton, evt. som turneringsspiller, er du meget velkommen til at møde op torsdage fra kl. 18:30.
Du kan deltage gratis i træningen 2 gange, hvorunder du bl.a. vil kunne se hvilken trup du hører til. Du bedes ringe til Lars Niehues på tlf. 23 11 55 15 inden første træningsaften.
Den endelige tilmelding kan ske ved at udfylde blanketten i denne folder.
Kraghave Badmintonklub har baner i Nykøbing F. Hallen, Fjordskolehallen og på Kraghave Gl. Skole.
Du kan høre nærmere om evt. ledige baner/tider og nye medlemmer hos Tina Ellegaard på mobil 3089 1526 eller pr. e-mail til tep@beierholm.dk.

Kontingent:
Der betales et grundkontingent på 320 kr. for at blive medlem af Kraghave Badmintonklub.

Derudover betales for haltimer pr. bane (dækkende for hele sæsonen), som følger:
  · Ejegodhallen søndag aften: kr. 1.340,00 pr. bane/time
  · Ejegodhallen tirsdag: kr. 1.540,00 pr. bane/time

Hvis du deltager i træning, betales yderligere:
  · For ungdomstræning: kr. 400,00
  · For trup træning + veteraner: kr. 875,00

Sæsonen løber som følgende:
  · Ejegodhallen: 15.8 - 30.4
eller den første kommende ordinære spilledag efter starttidspunkt.